Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Често цифрата на конете се "нагажда" от производителя така, че в дадена държава колата да влиза в "ниския данък"... Както се сещате няма как всички да са доволни и за БеГе имаме "недоразумения" като 76-киловатовия 1.4ТС, при който за три мизерни коня (които на практика най-вероятно ги няма) данъка му се качва неколкократно... Може причината за нелогичното закръгляване надолу на конете да е някаква такава...
    Понеже съгреших да се заглеждам по Фордове забелязах че имат бензинов мотор с цели 101 коня . Тоя не бих си го купил само заради данъка , където само ще плащаш висок данък а реално няма нищо да получиш . Така че има и много по-страшни неща
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

• Надявам се не е коментирана тази обява, струва ми се прекалено ниска цената за кола на 108 хил. км и толкова екстри ? Вероятно км са въртяни, ама въпроса е с колко горе-долу http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...638&f1=details . Колкото и неща да има за смяна, при тази цена, ще я платя и ще останат бая пари за части. Селеспиида не ме плаши, прави се, а части за него има в UK примерно.
      Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
      "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

• Прави впечатление, че не са я обезкостили откъм джанти (тези с 3 те кръга са редки и скъпи).
        С колкото и да са въртяни значение няма, има значение как е поддържана от предния собственик, мотора от това се плаши не от километри.
        Окачването ако ще я караш в чужбина няма да ти прави ядовете заради които се плаче масово.
        За селеспиида да кажат които отбират, тук някои успяват доста добре да го вкарат в пътя, други го хранят на едро.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Цената е малко ниска, но това не е непременно лошо, все пак няма мултиволан, кожа, малкия мотор е, километрите ми се виждат малко за 2005г кола, но пак не се знае, отзад ги няма буквите(най-вероятно удар и боя), добре е да я види някой на място и да провери и съединителя дали не буксува ..

Ами, видях я въпросната и врътнах едно бързо кръгче в двора без да я карам на сервиз, че нещо ми се стори много съмнителна историята. Както вече забелязахте отзад няма надпис 147, била нов внос отпреди месец - два с регистрация, а същевременно на задната врата пише на БГ няква бургаска фирма ( както ми обясниха) . Абе доста неубедителна измишльотина. Иначе модела си го 'аресах и наживо сериозно
          За жалост във форума няма нещо подходящо за мен.
          А и има и още едно нещо, което ме кара да се замисля и това е какво се случва зимата с толкоз ниска кола

...да уточня , че слизам от джипка, било и пипин

Comment

• Първоначално публикувано от zeleno4ove4e Покажи съобщение
            Ами, видях я въпросната и врътнах едно бързо кръгче в двора без да я карам на сервиз, че нещо ми се стори много съмнителна историята. Както вече забелязахте отзад няма надпис 147, била нов внос отпреди месец - два с регистрация, а същевременно на задната врата пише на БГ няква бургаска фирма ( както ми обясниха) . Абе доста неубедителна измишльотина. Иначе модела си го 'аресах и наживо сериозно
            За жалост във форума няма нещо подходящо за мен.
            А и има и още едно нещо, което ме кара да се замисля и това е какво се случва зимата с толкоз ниска кола

...да уточня , че слизам от джипка, било и пипин
            А видя ли, че е крива? И как врътна кръгче в двора, като там няма къде да пробваш селето? А маслото пипна ли да видиш какво е лепкаво?

Comment

• хахах ми аз за първи път се качихна алфа и по-скоро исках да видя как ще ми е вътре, а не толкова да му се наглеждам на конкретния екземпляр ама мисля занапред да мисля вариант за германче

Comment

хахах ми аз за първи път се качихна алфа и по-скоро исках да видя как ще ми е вътре, а не толкова да му се наглеждам на конкретния екземпляр ама мисля занапред да мисля вариант за германче
                Не каза как усети колата като интериор и като управление?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Не каза как усети колата като интериор и като управление?

ами официално търся вече такава много ме изкефи може да съм малко луда да искам да возя малко дете и бебе живот и здраве, ама много и се зарадвах

Comment

ами официално търся вече такава много ме изкефи може да съм малко луда да искам да возя малко дете и бебе живот и здраве, ама много и се зарадвах
                    ? Нали вече търсиш германче?
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Колеги здравеите,имам нужда от информация дали слу4аино някои е гледал тази алфа,мисля да купя алфа 156 и на това се спрях!!! http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...565&f1=details
                      sigpicБързай бавно!!!

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        ? Нали вече търсиш германче?
                        да алфа от Германия

Comment

• Аааа, това е най-правилното решение.
                          Гледай да е от собственик по възможност и да е с валиден ТЮВ.

Comment

да алфа от Германия
                            Те над 5г. са започнали с ръждата отдолу и германчета, и австрийчета, и ... където има зима

Comment

• За Австрия съм съгласен, но за Германия не е така.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                                Понеже съгреших да се заглеждам по Фордове забелязах че имат бензинов мотор с цели 101 коня . Тоя не бих си го купил само заради данъка , където само ще плащаш висок данък а реално няма нищо да получиш . Така че има и много по-страшни неща
                                на 101 коня не се плаща висок данък, тоя мотор се води 74квт и ползва данъчно облекчение.Също като 16ките на БМВ.Високия данък е от 75тия киловат нагоре...75 киловата са 102кс
                                Last edited by Satanism; d.m.y г., 08:22.
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X